• ۸ H-Index
۲۰۰۴ ۲۰۲۴
سید سعید سخاوتی زاده
دانشیار بهداشت مواد غذایی
مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس
معاونت آموزشی
Saeed Sekhavatizadeh
Fars Agricultural and Natural Resources Research and Education Center

خلاصه عملکرد مقالات Scopus

بروزرسانی: ۱۴۰۴/۱/۱۵
تعداد مشاهده پروفایل: ۱۹۳۹
  • ۱۴ مقالات نویسنده اول
  • ۱۸ مقالات نویسنده مسئول
  • ۱ مقالات بین‌المللی
  • ۶/۶۴ نسبت استناد به مقاله در همه سال‌ها
  • ۱۲ G-Index
۲۰۰۴ ۲۰۲۴
  • ۱۶۶ استنادات
۲۰۰۴ ۲۰۲۴
  • ۲۵ مقالات
۲۰۰۴ ۲۰۲۴
۴%
مقالات با همکاری بین‌المللی
۴۳%
خوداستنادی
۸%
مقالات در مجلات ۱۰% برتر CiteScore
۲۸%
مقالات i10
Created with Highcharts 6.0.3IFQ4Q4Q3Q3Q2Q2Q1Q1
توزیع مقالات در چارک‌ها براساس شاخص IF
Created with Highcharts 6.0.3CiteScoreQ4Q4Q3Q3Q2Q2Q1Q1
توزیع مقالات در چارک‌ها براساس شاخص CiteScore
Created with Highcharts 6.0.3SJRQ4Q4Q3Q3Q2Q2Q1Q1
توزیع مقالات در چارک‌ها براساس شاخص SJR
Created with Highcharts 6.0.3SNIPQ4Q4Q3Q3Q2Q2Q1Q1
توزیع مقالات در چارک‌ها براساس شاخص SNIP

خلاصه عملکرد طرح‌هاي پژوهشي مصوب

  • ۰ ناظر
۱۳۸۴ ۱۴۰۴
  • ۰ مشاور
۱۳۸۴ ۱۴۰۴
  • ۳ همکار طرح
۱۳۸۴ ۱۴۰۴
  • ۴ مجری
۱۳۸۴ ۱۴۰۴

دسته‌بندي مقالات Scopus

Created with Highcharts 6.0.3

زمينه‌هاي پژوهشي

microencapsulationextrusionkashkencapsulationyogurtmilk-based dessertoxidative stabilitygastrointestinal conditiontiticacaantioxidant activityamino acid profilelactobacillus-acidophilusnatural antioxidantextractquinoatexturesesame oilviabilityokraalginatepolyphenolslactobacillus plantarumprobioticgumheat stresssalt acid conditionfeta-type cheesescocktail sausageblack caraway extractl. rhamnosuszedo gumq12cetomato seed mucilagefat oxidationkolompehl. reuterimilk dessertmcesurvivalstoragequinoa proteinviscosityflaxseed oilemulsionblackacidessential oillactobacillus reuteriferulachitosanmicrostructureenrichmentalginic acidfish oilreuteri atcc 23272chavilspray-drying microencapsulationgouda cheesepseudocerealsgrape seed

روند مقالات Scopus

  • عدم محاسبه:  
Created with Highcharts 6.0.3مقالهتعداد مقالات (منتشر شده در سال مشخص)
۲۰۰۴۲۰۰۵۲۰۰۶۲۰۰۷۲۰۰۸۲۰۰۹۲۰۱۰۲۰۱۱۲۰۱۲۲۰۱۳۲۰۱۴۲۰۱۵۲۰۱۶۲۰۱۷۲۰۱۸۲۰۱۹۲۰۲۰۲۰۲۱۲۰۲۲۲۰۲۳۲۰۲۴
۰۲۴۶۸

روند مقالات Web of Science (ISI)o

  • عدم محاسبه:  
Created with Highcharts 6.0.3مقالهتعداد مقالات (منتشر شده در سال مشخص)
۲۰۰۴۲۰۰۵۲۰۰۶۲۰۰۷۲۰۰۸۲۰۰۹۲۰۱۰۲۰۱۱۲۰۱۲۲۰۱۳۲۰۱۴۲۰۱۵۲۰۱۶۲۰۱۷۲۰۱۸۲۰۱۹۲۰۲۰۲۰۲۱۲۰۲۲۲۰۲۳۲۰۲۴
۰۱۲۳۴۵۶۷

روند مقالات Google Scholar

Created with Highcharts 6.0.3مقالهتعداد مقالات (منتشر شده در سال مشخص)
۲۰۰۴۲۰۰۵۲۰۰۶۲۰۰۷۲۰۰۸۲۰۰۹۲۰۱۰۲۰۱۱۲۰۱۲۲۰۱۳۲۰۱۴۲۰۱۵۲۰۱۶۲۰۱۷۲۰۱۸۲۰۱۹۲۰۲۰۲۰۲۱۲۰۲۲۲۰۲۳۲۰۲۴
۰۲۴۶۸۱۰

فهرست مقالات

  • ۱ تا ۱۰ از کل ۲۵ مقاله
No. Title Authors Journal IF SJR CiteScore Published Cited By
1Effect of chitosan-gelatin edible coating containing orange peel extract on quality properties and shelf life of Kabakab dates
Original Article
+ 4 moreJournal of Food Science and Technology (Iran)
22(159):232-249
0.146
Q4
0.5
Q4
20250
2Encapsulation of bioactive compounds from Sargassum ilicifolium: Influence of wall material type and loading content on the physicochemical and structural properties of microparticles
Original Article
+ 3 moreHeliyon
11(1),e41652
3.4
Q1
0.617
Q1
4.5
Q1
20250
3Stabilizing fish oil during storage with Satureja bachtiarica Bunge
Original Article
+ 2 moreFoods and Raw Materials
13(2):254-263
1.30.29
Q3
3.7
Q1
20251
4Physicochemical Properties of Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) Protein Isolated from Black, Q12, and Titicaca Seed
Original Article
+ 1 moreCurrent Nutrition and Food Science
21(2):238-247
0.80.219
Q3
2
Q3
20250
5Date yogurt supplemented with Lactobacillus rhamnosus (ATCC 53103) encapsulated in wild sage (Salvia macrosiphon) mucilage and sodium alginate by extrusion: The survival and viability against the gastrointestinal condition, cold storage, heat, and salt with low pH
Original Article
+ 4 moreFood Science and Nutrition
12(10), pp. 7630-7643
3.5
Q2
0.753
Q1
7.4
Q1
20241
6Effect of encapsulation of Lactobacillus reuteri (ATCC 23272) in sodium alginate and tomato seed mucilage on properties of ketchup sauce
Original Article
+ 3 moreCarbohydrate Polymer Technologies and Applications
7,100486
6.20.944
Q1
8.7
Q1
20244
7Aloe vera jelly dessert supplemented with Lactobacillus curvatus encapsulated in Plantago major mucilage and sodium alginate: Characterization of physicochemical, sensory properties and survivability against low pH, salt, heat, and cold storage
Original Article
+ 3 moreFood Science and Nutrition
12(5), pp. 3377-3390
3.5
Q2
0.753
Q1
7.4
Q1
20244
8Investigating of physicochemical, microbial and sensory properties of Chavil yogurt drink containing Lactobacillus rhamnosus nanoencapsulated with Persian gum and whey protein isolate
Original Article
+ 3 moreJournal of Food Science and Technology (Iran)
20(145):55-73
0.146
Q4
0.5
Q4
20240
9Cocktail Sausage Supplemented With Whole Tomato Powder Encapsulated in Chia Seed Mucilage (Salvia hispanica L.) by Lypholization: The Color, Sensory, Textural Properties, and Oxidation Stability of Sausage
Original Article
+ 2 moreFood Science and Nutrition
12(12):10770-10785
3.5
Q2
0.753
Q1
7.4
Q1
20240
10Encapsulation of Lacticaseibacillus rhamnosus by Extrusion Method to Access the Viability in Saffron Milk Dessert and Under Simulated Gastrointestinal Conditions
Original Article
+ 4 moreFood Science and Nutrition
12(11), pp. 9714-9726
3.5
Q2
0.753
Q1
7.4
Q1
20240

برو به صفحه:  

روند پروژه‌ها و طرح‌هاي پژوهشي مصوب

Created with Highcharts 6.0.3طرحمحقق یا همکار اصلی
۱۳۸۴۱۳۸۵۱۳۸۶۱۳۸۷۱۳۸۸۱۳۸۹۱۳۹۰۱۳۹۱۱۳۹۲۱۳۹۳۱۳۹۴۱۳۹۵۱۳۹۶۱۳۹۷۱۳۹۸۱۳۹۹۱۴۰۰۱۴۰۱۱۴۰۲۱۴۰۳۱۴۰۴
۰۱۲۳

پروژه‌ها و طرح‌هاي پژوهشي مصوب

  • نمایش ۱ تا ۵ از کل ۵ مورد
وضعیت/نوع تاریخ خاتمه تاریخ تصویب موسسه/مرکز استانی عنوان ردیف
خاتمه یافته
۱۴۰۱/۶/۳۱۱۴۰۰/۳/۲۱مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فارستولید دسر لبنی کم‌چرب با ایزوله پروتئین کینوا و تعیین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافت آن
سیدسعیدسخاوتی زاده  عبدالحمیدکریمی  امیررضا شویکلو  حمیدرضا محمودیان فرد  محسن عابدی  مهدی نیک خواه ممان  زهرا عبادی  محسن قائدمحمدی
۱
خاتمه یافته
۱۴۰۱/۶/۳۱۱۳۹۹/۷/۲۳مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فارستأثیر شرایط نگهداری (دما ، رطوبت تعادلی دانه و زمان نگهداری) بر خصوصیات بذر و دانه پوست‌گیری شده کینوا
ندا مفتون آزاد  سیده مریم شاه امیریان  سیدسعیدسخاوتی زاده  صدیقه یزدانی  اکبرجوکار  ماشاءاله زارع
۲
خاتمه یافته
۱۴۰۱/۵/۳۱۱۳۹۹/۲/۷مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فارستاثیر شرایط نگهداری و نوع بسته بندی بر خصوصیات کیفی و ماندگاری آرد کینوا
سیده مریم شاه امیریان  ندا مفتون آزاد  اکبرجوکار  ماشاءاله زارع  سیدسعیدسخاوتی زاده
۳
خاتمه یافته
۱۳۹۲/۱۲/۲۹۱۳۸۹/۶/۳۱موسسه آموزش و ترویج کشاورزیطراحی و تدوین استانداردهای آزمایشگاه ها ، پایلوت ها، کارگاه ها ، و مزارع آموزشی رشته های عملی کاربردی بخش کشاورزی (فاز ۲)
ماشاءاله خشنود  علی محمدعموئی  مهران یاسمی  سهیل علی نژاد  رحیم میرزائی ملااحمد  جمشیدپیشکار  مهدی نیک خواه ممان  محمودمحبی  علیرضا قاسمی آریان  حسین پاشازانوسی  ابوذرابوذری  حمیدمنصف کسمائی  سیدمرتضی صداقت حسینی  محمدکاظم عراقی  محمدرضا اسدی  بابک عدولی  حسین رادنیا  محسن عابدی  قدرت رحیم زاده  محسن باقری  فرهاداسدی  علی اکبردماوندی  سیدرضا صابری  روح اله یوسفی  سیروس آقاجان زاده  سیدمحسن احمدی نژاد  سکینه حق شناس  حجت اله کاظمی دوگلسر  مسعودثانوی  سیدسعیدسخاوتی زاده  مهدی رزاقی کمرودی  سلمان افشار  حسن رکنی  بهروزگلعین  فریدون پاداشت  ابراهیم صادقی  مجتبی نساجی زواره  عباسعلی مونسی شبستری  علی داداری  ارکیده حیدرنژاد  محمودعظیمی  علیرضا حسنی بافرانی  باقرامینیان فتیده  حمیدرضا مصلحی  محمدیونسی الموتی  سیدسهیل قائم مقامی  عباس میرزاخانی  سیدسعیددوازده امامی  اسداله ترابی  علی عباسعلی نیا کشتلی  عبدالحمیدماهیانه  خسروپالیزگر  احمدصادقی  محمدرضا شفیعی  رقیه سیفی لی  بیژن جوادی  محسن علینی
۴
خاتمه یافته
۱۳۹۱/۲/۳۱۱۳۸۹/۲/۳۱موسسه آموزش و ترویج کشاورزیتاثیر صمغ گوار به عنوان جایگزینی چربی برخصوصیات فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی ماست کم چرب
سیدسعیدسخاوتی زاده  حمیدکریمی حمزه خانی  مهدی نیک خواه ممان
۵
تعداد در صفحه:  

همکاري بين‌المللي مقالات Scopus

نويسندگان همکار مقالات Scopus

  • وابستگی علمی همکاران مقالات:  
  • تعداد همکاران برتر:  
  • تمام صفحه
کلیک: بارگذاری گراف همکار
کلید کنترل + کلیک: باز کردن پروفایل همکار
۹۷۳۳۲۲۲۲۲۱۱۱۱۱سید سعید سخاوتی زادهHosseinzadeh S.Ganje M.Golmakani M.T.Hasanzadeh M.Abedi M.مهدی نیک خواه ممانMahmoodianfard H.Matbo A.Ghanbari M.M.Bakhshabadi H.Mozafarian M.R.Moharreri M.Mohebbi G.Afrasiabi F.