• ۳ H-Index
۲۰۰۴ ۲۰۲۴
شادی بصیری
دانشیار علوم‌ و صنایع‌ غذایی
مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی
بخش تحقیقات فنی و مهندسی
Shadi Basiri
Khorasan Razavi Agricultural and Natural Resources Research and Education Center

خلاصه عملکرد مقالات Scopus

بروزرسانی: ۱۴۰۴/۲/۱۵
تعداد مشاهده پروفایل: ۴۶۴
  • ۷ مقالات نویسنده اول
  • ۹ مقالات نویسنده مسئول
  • ۰ مقالات بین‌المللی
  • ۸/۷۷ نسبت استناد به مقاله در همه سال‌ها
  • ۸ G-Index
۲۰۰۴ ۲۰۲۴
  • ۷۹ استنادات
۲۰۰۴ ۲۰۲۴
  • ۹ مقالات
۲۰۰۴ ۲۰۲۴
۰%
مقالات با همکاری بین‌المللی
۲%
خوداستنادی
۰%
مقالات در مجلات ۱۰% برتر CiteScore
۲۲%
مقالات i10
توزیع مقالات در چارک‌ها براساس شاخص IF
توزیع مقالات در چارک‌ها براساس شاخص CiteScore
توزیع مقالات در چارک‌ها براساس شاخص SJR
توزیع مقالات در چارک‌ها براساس شاخص SNIP

خلاصه عملکرد طرح‌هاي پژوهشي مصوب

  • ۱ ناظر
۱۳۸۴ ۱۴۰۴
  • ۰ مشاور
۱۳۸۴ ۱۴۰۴
  • ۱۴ همکار طرح
۱۳۸۴ ۱۴۰۴
  • ۱۷ مجری
۱۳۸۴ ۱۴۰۴

زمينه‌هاي پژوهشي

iranian jujube fruitconsistencypomegranate seedreducing powerradical scavenging activityconcentrationsolventphysicochemical propertiesmulberry pastillenatural honeymicrobialbutton mushroomblanchingstoringripeninghydrocolloidjuiceneutralizationpowermass transferacidityphenolicspreventionthymeantioxidantultrasoundvarietyquality controlflavonoidextractionacidseedsl.

روند مقالات Google Scholar

فهرست مقالات

  • تا از کل مقاله
No. Title Authors Journal IF SJR CiteScore Published Cited By
موردی وجود ندارد

روند پروژه‌ها و طرح‌هاي پژوهشي مصوب

پروژه‌ها و طرح‌هاي پژوهشي مصوب

  • نمایش ۱ تا ۱۰ از کل ۱۴ مورد
وضعیت/نوع تاریخ خاتمه تاریخ تصویب موسسه/مرکز استانی عنوان ردیف
در حال اجرا
۱۴۰۵/۴/۳۱۱۴۰۴/۲/۱۲موسسه تحقیقات علوم دامی کشورارزیابی خصوصیات کیفی گوشت مرغ آرین
مریم اثنی عشری  احسان شکری  سیدعادل مفتخرزاده  عاطفه سیددخت دهبار  وحیدقاسم لو  یاسمین ملکی  کیانوش سامی  امیررضا صفائی  سیدعبداله حسینی  معصومه محمدحسنی راد  محمدعلی بهروزی لک  معصومه ناصرخیل  علی رضا کوچکی  حسین مهربان  هوشنگ لطف اللهیان  ملیحه کمالپور  حمیدتیموری  امیرحسین علیزاده قمصری  مهدی صفری نژاد  شهروزخرمی  حسنا حاجاتی  علی جوانروح  نادراسدزاده  علیرضا عبادی تبریزی  شادی بصیری  حسن خمیس آبادی  جوادرحمانی نیا  سارا الیاسی  آزاده ترابی  علیرضا گلبخت
۱
در حال اجرا
۱۴۰۴/۱۲/۱۱۴۰۴/۱/۲۴مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضویمقایسه فنی و اقتصادی سامانه گرمایش تابشی با کوره هوای گرم در گلخانه تولید گل رز و بررسی اثر آنها بر کیفیت و ماندگاری گل تولیدی
محمدحسین سعیدی راد  نجم الدین منصوریان  جوادرضائی فر  احمدفهادان  فرزادآزادشهرکی  سعیدظریف نشاط  شادی بصیری  قاسم زارعی
۲
در حال اجرا
۱۴۰۳/۸/۳۰۱۴۰۱/۹/۸مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان همدانسنجش مقدار تلفات و دورریز کاهو و شناسایی نقاط بحرانی ایجاد آن در طول مراحل پس از برداشت
فریبا بیات  سیدمهدی حسینی بحری  بهجت تاج الدین  مهدخت ارجمندکرمانی  سیده مریم شاه امیریان  ایران محمدپورسوروئیه  مریم رواقی  شادی بصیری  علی محمدجعفری  محمودرستمی  بهنام میرکریمی کیشانی  سیدمنصورعلوی منش  جوادقاسمی  نجمه سلیمانی ده دیوان  فرزادگودرزی  محمدسوری  عادل میرمجیدی هشتجین  ماشاءاله زارع  حسن رشیدی  اکبرجوکار  جوادمهدوی مجد  پروین شرایعی  ندا مفتون آزاد  هیبت اله سیستانی زاده  نسرین کشاورزکمسری  مریم شاهی  اسحق بهرامی
۳
خاتمه یافته
۱۴۰۲/۶/۳۱۱۴۰۱/۳/۶مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضویارزیابی روش‌های مؤثر در تولید مربای زرشک با بافتی پایدار شده
شادی بصیری  حسین چاجی  مسعودیقبانی
۴
خاتمه یافته
۱۴۰۰/۱۲/۲۹۱۴۰۰/۴/۱۵مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضویتاثیر رقم و زمان برداشت عناب تازه و تیمار با کلرید کلسیم بر خواص کیفی و عمر نگهداری آن
شادی بصیری  هادی زراعتگر  مسعودیقبانی
۵
خاتمه یافته
۱۳۹۸/۶/۳۱۱۳۹۷/۸/۲۰مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضویبررسی امکان تولید پاستیل میوه ای حاوی شیرین بیان و تعیین ویژگیهای حسی و بافتی آن
شادی بصیری  فرزادغیبی
۶
خاتمه یافته
۱۳۹۷/۱۱/۳۰۱۳۹۶/۵/۲۰مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضویمعرفی روش مناسب تولید شیره توت
شادی بصیری  فرزادغیبی
۷
خاتمه یافته
۱۳۹۷/۲/۳۱۱۳۹۶/۱/۲۸مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضویتاثیر روش خشک کردن در دمای معمولی بر روی کیفیت زعفران
فرزادغیبی  حسن رشیدی  شادی بصیری
۸
خاتمه یافته
۱۳۹۴/۱۲/۲۹۱۳۹۳/۶/۳۱مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضویتعیین مناسب ترین روش تولید پوره و خشک کردن کدو حلوایی
شادی بصیری  فرزادغیبی
۹
خاتمه یافته
۱۳۹۳/۵/۳۱۱۳۹۲/۵/۳۱مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضویبررسی امکان تهیه کره انگور و تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن
شادی بصیری  فرزادغیبی
۱۰
تعداد در صفحه:   برو به صفحه:  

نويسندگان همکار مقالات Scopus

  • وابستگی علمی همکاران مقالات:  
  • تعداد همکاران برتر:  
  • تمام صفحه
کلیک: بارگذاری گراف همکار
کلید کنترل + کلیک: باز کردن پروفایل همکار