• ۱ H-Index
۲۰۰۴ ۲۰۲۴
راحله نژادرزمجوی اخگر
استادیار علوم‌ و صنایع‌ غذایی
مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان غربی
بخش تحقیقات علوم دامی
Rahele Nezhad Razmjoui Akhgar
West Azarbaijan Agricultural and Natural Resources Research and Education Center
West Azarbaijan Agricultural and Natural Resources Research and Education Center

خلاصه عملکرد مقالات Scopus

بروزرسانی: ۱۴۰۴/۳/۱۸
تعداد مشاهده پروفایل: ۲۳۲
  • ۲ مقالات نویسنده اول
  • ۲ مقالات نویسنده مسئول
  • ۰ مقالات بین‌المللی
  • ۳/۰۰ نسبت استناد به مقاله در همه سال‌ها
  • ۲ G-Index
۲۰۰۴ ۲۰۲۴
  • ۶ استنادات
۲۰۰۴ ۲۰۲۴
  • ۲ مقالات
۲۰۰۴ ۲۰۲۴
۰%
مقالات با همکاری بین‌المللی
۰%
خوداستنادی
۰%
مقالات در مجلات ۱۰% برتر CiteScore
۰%
مقالات i10
Created with Highcharts 6.0.3IFQ4Q4
توزیع مقالات در چارک‌ها براساس شاخص IF
Created with Highcharts 6.0.3CiteScoreQ4Q4Q3Q3
توزیع مقالات در چارک‌ها براساس شاخص CiteScore
Created with Highcharts 6.0.3SJRQ4Q4Q3Q3
توزیع مقالات در چارک‌ها براساس شاخص SJR
Created with Highcharts 6.0.3SNIPQ4Q4Q3Q3
توزیع مقالات در چارک‌ها براساس شاخص SNIP

خلاصه عملکرد طرح‌هاي پژوهشي مصوب

  • ۰ ناظر
۱۳۸۴ ۱۴۰۴
  • ۰ مشاور
۱۳۸۴ ۱۴۰۴
  • ۵ همکار طرح
۱۳۸۴ ۱۴۰۴
  • ۷ مجری
۱۳۸۴ ۱۴۰۴

دسته‌بندي مقالات Scopus

Created with Highcharts 6.0.3
Czech Journal of Food Sciences
Journal of Food Science and Technology Iran

زمينه‌هاي پژوهشي

peptide profilerippeningneurovascular compressionfreezing shockultrafiltered white cheesemicrovascular decompressiontrigeminal neuralgiallltrennetlaser therapybutter oilcoagulantdiode laserbuffalo gheeaccelerationmicrobiological propertiesyakamino acidattenuationripeningcheddar cheeseperoxide valueflavorpathophysiologypainfatdiagnosisenzymefatty acidmanagementclassification

روند مقالات Google Scholar

فهرست مقالات

  • ۱ تا ۲ از کل ۲ مقاله

روند پروژه‌ها و طرح‌هاي پژوهشي مصوب

پروژه‌ها و طرح‌هاي پژوهشي مصوب

  • نمایش ۱ تا ۸ از کل ۸ مورد
وضعیت/نوع تاریخ خاتمه تاریخ تصویب موسسه/مرکز استانی عنوان ردیف
در حال اجرا
۱۴۰۶/۱۱/۳۰۱۴۰۳/۱۲/۱۸مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیلمقایسه استفاده از الگوی‌های بهینه پرورش گوسفند با روش مرسوم در واحد دامی بهره بردار در مناطق روستایی استان‌های اردبیل، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی
محمودصحرائی  حسین منافی راثی  فرهادپرنیان خواجه دیزج  بهرام افشاری حمیدی  سیدمهدی مرسلی  حسن خمیس آبادی  اکبرابرغانی  قربان الیاسی زرین قبائی  راحله نژادرزمجوی اخگر  سیدسهیل قائم مقامی  نادراسدزاده  رضا خلخالی ایوریق  سعیدصالح مغانلو
۱
در حال اجرا
۱۴۰۵/۵/۳۱۱۴۰۲/۱۲/۸مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان غربیافزایش ماندگاری روغن گاومیش با استفاده از آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی (عصاره‌های زنجبیل و دارچین)
راحله نژادرزمجوی اخگر  مهدی فجری  امیررضا شویکلو
۲
در حال اجرا
۱۴۰۴/۶/۳۱۱۴۰۱/۸/۲۳مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان غربیتعیین ارزش تغذیه‌ای و بررسی اقتصادی خوراک پلت تولید شده با استفاده از تفاله‌های گوجه فرنگی، انگور، سیب و چغندرقند
بهرام افشاری حمیدی  علیرضا آقاشاهی  نادراسدزاده  حسن فضائلی  راحله نژادرزمجوی اخگر  مسعودشیری
۳
در حال اجرا
۱۴۰۴/۸/۳۰۱۴۰۱/۲/۲۲موسسه تحقیقات علوم دامی کشورثبت ملی محصولات لبنی محلی و دانش بومی تولید آن‌ها در استان های مختلف کشور (آذربایجان غربی: پنیر کوزه‌ای، ماست توربا و قوروت؛ استان اردبیل: پنیر موتال و قره‌قروت؛ بوشهر: لورک، کشک، پنیر محلی، روغن حیوانی؛ خراسان شمالی: پنیر پوستی، ماست سنخواست ، قره قروت؛ خوزستان: پنیر و ماست بهبهان؛ سمنان: آروشه، چیکو، لور؛ سیستان و بلوچستان- زابل: کشک سفید و زرد، پنیر محلی؛ فارس: لورَک، ماستینه؛ کردستان: پنیر کوردی، قروت؛ کرمان: پنیر مشکی، دوغ شتر؛ لرستان : قارا، پنیر محلی)
امیررضا شویکلو  فرزانه بهادری  بهاره طاهری دزفولی  محموددشتی زاده  حسن علمی  شیوا مفاخری  نجمه کارگربرزی  رحمن ابن عباسی  راحله نژادرزمجوی اخگر  بهرام افشاری حمیدی  مریم رواقی  عزیزکردونی  امیرارسلان کمالی  اکرم رجبیه  سمیه ناصری  عبدالمهدی کبیری فرد  سعیدصالح مغانلو  علی بهرامی  محسن محمدی ساعی  ابوالفضل نجاتیان  بهدادگیلوری  حسن نوبهاری
۴
خاتمه یافته
۱۴۰۲/۱/۳۱۱۴۰۱/۱/۳موسسه تحقیقات علوم دامی کشورارزیابی انطباق کیفیت بهداشتی محصولات لبنی محلی استان‌های آذربایجان شرقی (پنیر لیقوان)، لرستان (کشک، قره قوروت و دوغ)، چهارمحال و بختیاری (روغن حیوانی، قارا، قره‌قروت) و سمنان (آروشه و چیکو، روغن آروشه) با استانداردهای ملی و ضوابط فنی و بهداشتی مشاغل خانگی
امیررضا شویکلو  راحله نژادرزمجوی اخگر  اکرم قره داغی  زهرا عبادی
۵
خاتمه یافته
۱۴۰۱/۱۱/۳۰۱۳۹۹/۶/۱۱مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان غربیتعیین ویژگی های روغن شیر گاو میش استان آذربایجان غربی به منظور فراهم نمودن امکان برندسازی
راحله نژادرزمجوی اخگر  حسن خمیس آبادی  مهدی فجری  امیررضا شویکلو  شهین زمردی
۶
خاتمه یافته
۱۴۰۰/۵/۳۱۱۳۹۹/۵/۱۲موسسه تحقیقات علوم دامی کشوربهبود کیفیت حسی روغن دنبه گوسفند با به کار گیری روش های بوگیری غیرصنعتی
امیررضا شویکلو  نادرپاپی  راحله نژادرزمجوی اخگر  زهرا عبادی
۷
خاتمه یافته
۱۳۹۹/۴/۳۱۱۳۹۶/۴/۲۵مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان غربیبررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی، میکربی و حسی انواع ماست تهیه شده از شیر بز (پروبیوتیک، میوه ای، منجمد، مخلوط شیر بزی و گاوی )
راحله نژادرزمجوی اخگر  امیررضا شویکلو  حمیدرضا مهدوی عادلی  شهین زمردی
۸
تعداد در صفحه:  

نويسندگان همکار مقالات Scopus

  • وابستگی علمی همکاران مقالات:  
  • تعداد همکاران برتر:  
  • تمام صفحه
کلیک: بارگذاری گراف همکار
کلید کنترل + کلیک: باز کردن پروفایل همکار