خلاصه عملکرد مقالات Scopus
- ۰ مقالات بینالمللی
- ۳/۰۰ نسبت استناد به مقاله در همه سالها
- ۲ G-Index
- ۶ استنادات
- ۲ مقالات
خلاصه عملکرد طرحهاي پژوهشي مصوب
- ۰ ناظر
- ۰ مشاور
- ۵ همکار طرح
- ۷ مجری
دستهبندي مقالات Scopus
زمينههاي پژوهشي
روند مقالات Scopus
روند مقالات Web of Science (ISI)o
روند مقالات Google Scholar
فهرست مقالات
- ۱ تا ۲ از کل ۲ مقاله
- از سال تا سال
-
-
No. | Title | Authors | Journal | IF | SJR | CiteScore | Published | Cited By |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Evaluation of proteolysis and lipolysis of ultrafiltered white cheese in the presence of attenuated adjunct culture Original Article | Journal of Food Science and Technology Iran 19(125):89-99 | 0.146 Q4 | 0.5 Q4 | 2022 | 0 | ||
2 | Effect of slurry incorporation into retentate on proteolysis of Iranian ultrafiltered white cheese Original Article | + 2 more | Czech Journal of Food Sciences 34(2):173-179 | 1.2 Q4 | 0.349 Q3 | 2.6 Q3 | 2016 | 6 |
روند پروژهها و طرحهاي پژوهشي مصوب
پروژهها و طرحهاي پژوهشي مصوب
- نمایش ۱ تا ۸ از کل ۸ مورد
- سال: از سال تا سال
- ×هر نقشی
تعداد در صفحه: |
همکاري بينالمللي مقالات Scopus
همکاري بينالمللي مقالات Web of Science (ISI)o